Куентин Тарантино е един от режисьорите, които биха накарали хората да

...
Куентин Тарантино е един от режисьорите, които биха накарали хората да
Коментари Харесай

Тарантино никога не би режисирал филм на Марвел

Куентин Тарантино е един от режисьорите, които биха предиздвикали хората да отидат на кино единствено тъй като знаят на какво е кадърен, когато застане зад камера.

Последното, което гледахме от него, беше " Имало едно време в Холивуд " (2019 г.), само че не е ясно по кое време още веднъж Тарантино ще получи ентусиазъм да сътвори филм. Но едно е ясно - сигурно няма да го забележим да режисира филм на Марвел.



Това го споделя самият той в изявление за Лос Анджелис таймс. Но не тъй като счита, че филмите за супергерои не са същинско кино, каквито са вижданията на Мартин Скорсезе.

Тарантино твърди, че би трябвало да си наемен служащ, с цел да вършиш тази работа, до момента в който той не е подобен и сега не си търси работа. Допълва също, че е почитател на " Междузвездни войни ", само че неговият вид кино е нещо като " Близки срещи от третия тип " (1977 г.).



Иначе, тези мнения режисьорът прави по отношение на последната си книга „ Cinema Speculation ”, която към този момент е пусната в продажба на пазара в САЩ
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР